Προϊόντα για limango de put (6)

HUILA Κολομβία

HUILA Κολομβία

HUILA Κολομβία
Φωσφονικά

Φωσφονικά

Η χρήση των φωσφονικών έχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτό έρχεται επιπλέον της κλασικής εφαρμογής επεξεργασίας νερού. HEDP: συνώνυμα EHDP, HEDPA, οξέα ετιδρονίνης ή ετιδρονάτη ATMP: συνώνυμα NTMP ή NTPH EDTMP: συνώνυμα EDATMP ή EDTPH DTPMP: συνώνυμα DETAPMP, DTPMPA, DETMP ή DTPPH HDTMP: συνώνυμα HMDTMP, HMDTMPA ή HDTMPA HEMPA: συνώνυμο HEAMPLA PBTC: συνώνυμο PBTCA BHMTMP: συνώνυμα BHMT ή BHMTPH ειδικά φωσφονικά: Cublen
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατικού προϊόντος που ονομάζεται "Lomo embuchado" ή "Caña de lomo", που παρασκευάζεται μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης διάρκειας άνω των 45 ημερών. Μορφή: κουτί 200g, σακούλα 5kg
Προβολόνε πικάντικο 2 κιλά

Προβολόνε πικάντικο 2 κιλά

Η provolone piccante 2 κιλών είναι το τέλειο ιταλικό τυρί για να εμπλουτίσει οποιοδήποτε πιάτο. Με τη δυνατή και πικάντικη γεύση του, αυτό το τυρί προσθέτει μια πινελιά γεύσης σε κάθε πιάτο, κάνοντάς το μια μοναδική εμπειρία για τον ουρανίσκο. Παρασκευασμένη με φροντίδα και παράδοση, η provolone piccante 2 κιλών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους αληθινούς λάτρεις του τυριού.
Μυρμηκικό οξύ 94%

Μυρμηκικό οξύ 94%

ΦΟΡΜΙΚΟ ΟΞΥ 94%
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg